☝️🗓️У суботу 6 квітня 2024 р. на факультеті математики, інформатики та фізики пройшов День відкритих дверей! Захід налічував більше 30 майбутніх абітурієнтів та близько 20 співробітників факультету.
🎓Гостям було запропоновано розглянути перелік всіх можливих освітніх програм як бакалаврських, так і магістерських, аспірантських , на які буде здійснюватися набір у 2024 р.
❗️Також, кожен гарант зміг розповісти всі переваги своєї освітньої програми та, навіть, продемонструвати роботу наших студентів.
✔️Голова Студентського парламенту Софія Сергієнко поділилася враженнями від студентського життя.

Наша зустріч була продуктивною і теплою. Дякуємо всім, хто долучився і бажаємо зробити правильний вибір!))

📸 Більше фото 

16 лютого Україна відзначила державне святоДень єднання.


🔖День єднання - молоде свято. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.🔖


Так і студенти ФМІФ хотіли продемонструвати всім, що вони - єдина сила, яка подолає все!

📝 Вчора, 27 жовтня 2023 р., до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності-2023, у 🇺🇦 День української писемності та мови, приєдналися студенти факультету математики, інформатики та фізики УДУ імені Михайла Драгоманова.

 

🎞Більше  👉 фото

 

На базі факультету математики, інформатики та фізики 02 листопада 2023 р. пройшов благодійний ярмарок «Від серця до серця».

Студентами факультету було проведено майстер-класи, захопливі дослідження, приготовлені різні смаколики 🥧.

🎓Захід відвідав декан факультету Микола ПРАЦЬОВИТИЙ та багато викладачів з різних кафедр.

📌Всі кошти, які були зібрані з ярмарки, будуть передані у «скриньку довіри».

Більше 👉 фото

Дякуємо і пишаємося нашими студентами!:))

19 жовтня 2023 р. проходив науково-популярний захід «Цікава наука – Science is fun», який проводив факультет математики, інформатики та фізики спільно з Природничим факультетом і з МАН міста Києва.

 

🧑‍🔬 Під час заходу організатори демонстрували дітям цікаві досліди з хімії, фізики та біології, демонстрували роботу дрону.

 

🎞 Більше  👉 фото заходу

 По закінченню заходу дітьми було зроблено висновок, що наука потрібна, цікава і корисна кожному!

Сторінка 1 із 13