😊💐 Вітаємо з призначенням на І семестр 2023/2024 н.р. академічних стипендій Президента України студентам університету:
✅Годі Ользі Юріївні - студентці 4 курсу освітнього рівня бакалавра спеціальності 014 Середня освіта (Математика) факультету математики, інформатики та фізики;
😊💐Вітаємо з призначенням на І семестр 2023/2024 н.р. академічних стипендій Верховної Ради України студентам університету:
✅Сергійко Дар’ї Миколаївні - студентці 3 курсу освітнього рівня бакалавр спеціальності 014 Середня освіта (Математика) факультету математики, інформатики та фізики;
✅Гук Вікторії Михайлівні – студентці 2 курсу освітнього рівня магістр спеціальності 111 Математика факультету математики, інформатики та фізики;
✅Сергійчуку Андрію Миколайовичу - студенту 3 курсу освітнього рівня бакалавр спеціальності 014 Середня освіта (Математика) факультету математики, інформатики та фізики.
🤗Пишаємося нашими студентами!

Вітаємо з призначенням академічної стипендії Президента України на 1 семестр 2022-23 н.р.студентів факультету (наказ МОНУ 832 від 19 вересня 2022 р., https://cutt.ly/mBxEPuY). Це:

❇️ Нитник Анна Сергіївна, 2 рік навчання магістратури, ОНП "Фінансова та актуарна математика"
❇️ Біловицька Надія Андріївна, 4 курс, ОП "Середня освіта (Математика)"
❇️ Нікорак Олена Олександрівна, 4 курс, ОП "Середня освіта (Математика)"

Радіємо Вашим досягненням і пишаємось перемогами! Зичимо здійснення заповітних мрій та успішної реалізації задумів. Мужності та віри у свої сили! Ваше стремління, здобуті знання та навички є запорукою розквіту України 🇺🇦!

Фінал "Турнір за шахів" завершився з наступними результатами:

  • І місце - Рудник М.
  • ІІ місце - Вехтєв М.
  • ІІІ місце - Коваленко М.

🏆 До збірної МІФ на кубок ректора входять:

  • Рудник М. 1 курс
  • Вехтєв М. 3 курс
  • Сергійко Д. 2 курс

Більше фото за 👉 посиланням

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06 червня 2022 року (https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-zatverdzhennya-rishen-atestacijnoyi-kolegiyi-ministerstva-530) завідувачу кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії Чумаку Миколі Євгенійовичу присвоєно вчене звання професора кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії.

Бажаємо успіхів у науковій і педагогічній діяльності!

Сторінка 1 із 3