З Днем Науки!

Шановні драгомановці! У третю суботу травня в Україні вже традиційно відзначаємо ще одне наше професійне свято – День науки!

Завдяки розвитку науки, ефективного використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій можна побудувати динамічну конкурентоспроможну економіку країни, здатну забезпечувати сталий розвиток суспільства та підтримувати його соціальну єдність та добробут.

І це стає ще більш актуальним для України в такий непростий для всіх нас час війни, яку розпочала росія. Нашій державі потрібна допомога науковців, а науковцям – допомога й підтримка держави. Тільки при такій синергії можливе процвітання усіх сфер життєдіяльності українського суспільства.

Щиро вітаю зі святом всіх науковців, викладачів, майбутніх вчених – студентів та аспірантів – нашого Драгомановського університету, закладу з майже двохсотлітньою історією! Саме ви є основою інтелектуального потенціалу нації, запорукою щасливого майбутнього нашої держави! Завдяки наполегливій праці наших вчених НПУ імені М.П. Драгоманова має з багатьох галузей сучасні наукові школи, відомі не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Бажаю кожному причетному до цієї події міцного здоров'я, життєвих сил і творчої наснаги, успіхів у професійній діяльності та нових відкриттів на благо української науки, її держави та народу!

Щиро Ваш
ректор Віктор Андрущенко