Всеукраїнський науково-методичний семінар

Шановні вчителі фізики, астрономії

та викладачі вищої школи!

 

Повідомляємо Вас, що розпочинає роботу Всеукраїнський науково-методичний семінар «Актуальні питання методики навчання фізики та астрономії в середній та вищій школі», тож запрошуємо Вас до участі у роботі Всеукраїнського науково-методичного семінару і представити на семінар результати своїх досліджень ,або власного досвіду роботи.

Семінар буде проходити в Українському державному університеті імені М.П. Драгоманова на базі кафедри загальної фізики та методики навчання фізики (ауд. № 314).

Наразі, в умовах воєнного, стану засідання семінару відбуватиметься в онлайн режимі кожної третьої середи місяця з жовтня (2023 року) до травня (2024 року).

Перше засідання відбудеться 18 жовтня, початок о 1200 год  (Google Meet, посилання: https://meet.google.com/wmx-kbzv-azw).

Запрошуємо всіх, хто зацікавлений у розвитку теорії та методики навчання фізики і астрономії в Україні до співпраці.

Надсилаємо орієнтовний план засідань семінару на 2023-2024 навчальний рік. Теми Ваших майбутніх виступів не обов’язково мусять збігатися з поточною тематикою семінару.

Адреса для листування: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Тел. +38044-2393092.

Голова семінару: завідувач кафедри загальної фізики та методики навчання фізики, Українського державного університету імені М.П. Драгоманова  Шут Микола Іванович,  академік НАПН України, доктор фізико-математичних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України;

співголова: Ляшенко Олександр Іванович – академік НАПН України, академік-секретар відділення загальної середньої осівти і цифровізації освітніх систем, доктор педагогічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі освіти;

співголова: Благодаренко Людмила Юріївна – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри загальної фізики та методики навчання фізики, Українського державного університету імені М.П. Драгоманова, відмінник освіти України.

 

🔖 Порядок дня першого засідання